Dinner with Laura

Wil je ook net dat beetje extra?

Heb jij een restaurant, hotel of club en wil je jouw gasten nét dat beetje extra bieden? Maak dan gebruik van dé horeca sensatie 2022: eten, drinken en … een optreden van wereldster Laura Fygi!
Overal waar Laura Fygi optreedt, treft zij een uitverkochte zaal met een enthousiast publiek. Met Laura in huis, zet jij jezelf en jullie restaurant, hotel of club direct op de kaart!

Verras je gasten eens met een wereldster!

Laura Fygi is evenveel Latin als Jazzy. Ze heeft een hekel aan hokjes en ontsnapt telkens weer als iemand haar erin wil stoppen. Herinner je haar nog als die mooie chick van meidengroep Centerfold, dan heeft zij inmiddels als soloartiest over de hele wereld, met name in Azië, furore gemaakt. Haar stem en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een wereldster die met hetzelfde gemak in de beroemde Londense Ronnie Scott’s Jazzclub als op de allergrootste wereldpodia staat. Ze maakt van elke song een verhaal dat je gasten rechtstreeks in het hart raakt terwijl ze genieten van een heerlijk diner in jouw hotel, club of restaurant.

Meet & greet met Laura Fygi

Afgelopen jaar tekende ze bij een nieuwe platenmaatschappij in Shanghai en haar nieuwste CD ‘Laura goes East’ is net uit. Natuurlijk zorgt Laura ervoor dat ze er een aantal mee neemt voor je gasten om bij jou persoonlijk te signeren!

Alles all-in & geregeld!

Zo’n wereldster, dat zal wat kosten, denk je. Valt reuze mee! Laura houdt van het contact met mensen en komt graag naar je toe.  Ze moet natuurlijk wel in het land zijn. Licht en geluid nemen wij zelf mee.

GRATIS PROMOTIEMATERIAAL

Zo’n wereldster in huis, daar ben je trots op. Download gratis de promotieset om je avond met Laura Fygi professioneel on- en offline te promoten onder je gasten! 
De set bestaat uit prachtige videofilmpjes voor online, foto’s, posters, bruikbare promotieteksten voor je nieuwsbrief en nog veel meer.


Reportoire

Laura Fygi

met backingtracks

Laura Fygi zingt met begeleiding van backingtracks (mp3) een serie van favoriete nummers.

Wereldmuziek

met Trio Vincent Grit
Laura Fygi is veel in het buitenland. Toch gaat er niets boven optreden in eigen land en ze heeft in het trio van Vincent Grit fantastische muzikanten gevonden dat haar speciaal begeleidt. Na 16 cd’s kan Laura putten uit een enorm repertoire waarvan ze een mooie selectie heeft gemaakt. Speciaal voor jouw gasten selecteert zij repertoire met evergreens en zingt maar liefst in de Franse, Engelse, Spaanse, Portugese, Chinese, Italiaanse en.. Nederlandse taal!

Latin Romance

met Trio Galantes

In dit programma betoverd Laura Fygi je gasten met romantiek. Laura en 3 klassiek geschoolde musici Alvaro Pinto Lyon uit Chili, Humberto Albores Martinez uit Mexico en Augusto Valença uit Brazilië hebben elkaar gevonden in hun passie voor Latin muziek en die liefde delen ze met Laura die haar jeugd in Uruguay doorbracht. Hun stemmen passen geweldig bij elkaar. Het trio wordt aangevuld met een percussionist uit Uruguay.

Reviews

Binnen een week uitverkocht.
What can we say…

Fifth | NRE Eindhoven

Al vele jaren maakt Laura Fygi voor ons een tournee langs onze Fletcher hotels.
Steeds weer in wisselende bezetting. De gasten eten, drinken, blijven slapen en zijn dankbaar dat wij hen deze kans kunnen bieden. Fantastisch!

Fletcher Hotels


Een enorm succes, full house, we hebben inmiddels al het derde concert geboekt!

Hotel Restaurant 
De Kastanjehof


Promotion materials

Follow me and listen to my music

Surprise your guests as well!

Would you like to give your guests an unforgettable evening with live music by Laura Fygi?

Or do you want to know more about availability and prices? Fill out the form, mention your desired date, and we will contact you as soon as possible.